2010 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com HI-RISE™ BREADMAKER Instruction Manual Register this and other Focus El
10 CLEANING YOUR HI-RISE™ BREADMAKER 1. Unplug the cord from the electrical outlet and allow the appliance to cool completely before cleaning. 2.
11 TROUBLESHOOTING GUIDE Review the following Problems, Possible Causes and Solutions below. LOAF SIZE & SHAPE Short loaves • Wheat breads wil
12 BREAD TEXTURE Heavy, dense texture • Too much flour – Measure accurately, leveling off measuring cup. • Not enough yeast – Add recommended amount
13 BREAD PAN PROBLEMS Knead blade cannot be removed • Add warm water to the bread pan and allow the knead blade to soak before trying to remove. Fol
14 RECIPES Pre-packaged bread mixes can be used in your breadmaker. Simply follow the instructions given for the specific bread mix. Un
15 Walnut Bread 1.0 Pound Loaf INGREDIENTS 2.5 Pound Loaf ½ cup + 1 tbsp. Water, 80° F 1½ cups + 1 tbsp. 1 Egg 1 2 tbsp. Butter or Margarine 5
16 LOW CARB & GLUTEN-FREE For all of the following recipes, follow these general guidelines. All Gluten-Free and Low Carb breads should be bake
17 Lemon Poppyseed Gluten-Free Bread 2.0 Pound Loaf INGREDIENTS 1 cup + 2 tbsp. Water, 80° F 3 Eggs* 4 tbsp. Melted Butter or Canola Oil 2 tsp.
18 Low Carb Bread 1.5 Pound Loaf INGREDIENTS ¾ cup Water, 80° F 1 Egg 1 tbsp. Butter or Margarine 1 tsp. Sugar ½ cup Oat Flour ½ cup Soy Flour
19 Corn Bread 1.0 Pound Loaf INGREDIENTS 2.5 Pound Loaf ½ cup + 1 tbsp. Milk, 80° F 1cup + 7 tsp. 1 Egg 1 2 tbsp. Butter or Margarine 3 tbsp
2 IMPORTANT SAFEGUARDS To prevent personal injury or property damage, read and follow all instructions and warnings. When using electrical appliances
20 WHOLE WHEAT For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 5, “Whole Wheat.”
21 SWEET For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 6, “Sweet.” Add liquids
22 DOUGH For all of the following recipes, follow these general guidelines. The following recipes should be baked on setting 7, “Dough.” Add liquids
23 Basic Dinner Rolls/Bread Sticks 1.5 Pound Loaf INGREDIENTS ¾ cup + 1 tbsp. Water, 80° F 3 tbsp. Butter or Margarine 3 cups Bread Flour 3½ tbsp
24 L5778C 03/10 West Bend®, a Brand of Focus Electrics, LLC. Printed in China PRODUCT WARRANTY Appliance 1 Year Limited War
2010 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MACHINE A PAIN HI-RISE™ Mode d’emploi Enregistrez ce produit et d’au
2 PRECAUTIONS IMPORTANTES Pour empêcher toute blessure physique ou tout dommage matériel, lisez et suivez toutes les consignes et mises en garde. Lor
3 • Ne placez pas la main à l’intérieur du compartiment du four une fois que le pain a été retiré. L’élément de chauffage sera toujours chaud. • N’ut
4 PANNEAU DE COMMANDES et FONCTIONS ÉCRAN LCD: L’écran indique quand l’appareil est prêt à l’emploi. Lorsque vous branchez l’appareil pour la premiè
5 « TIME » (TEMPS): La touche « TIME » (temps) sert à définir un horaire de fin pour un programme retardé. Seuls les programmes suivants peuvent être
3 • Longer, detachable power-supply cords or extension cords are available and may be used if care is exercised in their use. While use of an exten
6 Menu 8: « BAKE » (cuisson) pour simplement cuire et/ou faire brunir du pain ou des gâteaux Menu 9: « JAM » (confiture) pour cuire les marmelades e
7 suivantes pour mieux comprendre l’importance du rôle de chaque ingrédient dans le processus de préparation du pain. Vérifiez toujours que les ingré
8 LE BEURRE, LA MARGARINE, L’HUILE VEGETALE ET LES HUILES servent plusieurs objectifs dans la préparation du pain en le rendant plus tendre, tout en
9 AJUSTEMENTS DE PÂTE N’éteignez pas la machine à pain pour ajuster la pâte, et vérifiez l’état de la pâte en la touchant et en la regardant pendant
10 ingrédients secs et enfin la levure. Pour de meilleurs résultats, mettez à niveau les ingrédients secs avant d’ajouter la levure. 4. Branchez le
11 3) Continuez jusqu’à ce que vous ayez personnalisé tous les paramètres. Appuyez sur « START/STOP » (marche/arrêt) pour sortir du mode de programma
12 GUIDE POUR LA RESOLUTION DES PROBLEMES Examinez les Problèmes, les Causes Potentielles et les Solutions Ci-Dessous. TAILLE ET FORME DU PAIN Pet
13 TEXTURE DU PAIN Texture lourde, dense • Trop de farine – Mesurez précisément, en arasant la tasse de mesure. • Pas suffisamment de levure – Ajout
14 Le pain colle au plat/est difficile à démouler • Peut se produire en cas d’utilisation prolongée – essuyez l’intérieur du plat à pain, des extrém
15 RECETTES Vous pouvez utiliser des mélanges pour la préparation de pain pré-emballés dans votre machine à pain. Suivez simplement les instructions
4 CONTROL PANEL and FUNCTIONS LCD DISPLAY: The display indicates when the appliance is ready for use. When the appliance is first plugged in, there
16 Pain aux Noix Pain de 1.0 livre (.45kg) INGREDIENTS Pain de 2.5 livres (1.1kg) ½ tasse + 1 cuiller à soupe Eau 80° F 1½ tasses + 1 cuiller à so
17 PAINS A FAIBLE TENEUR EN FECULENTS ET PAINS SANS GLUTEN Pour la totalité des recettes suivantes, suivez ces conseils généraux. Tous les pains Sans
18 Pain sans Gluten aux Graines de Pavot et au Citron Pain de 2.0 livres (.91kg) INGREDIENTS 1 tasse + 2 cuillers à soupe Eau, 80° F 3 Œufs* 4 cu
19 Pain à Faible Teneur en Féculents Pain de 1.5 livres (.68kg) INGRÉDIENTS ¾ tasse Eau, 80° F 1 Œuf 1 cuiller à soupe Beurre ou margarine 1 cuil
20 VARIANTES DE SAVEURS POUR LE PAIN AUX NOIX Noix et bananes: Remplacez l’huile végétale par ½ tasse de beurre ramolli ou de margarine, découpé en
21 PAIN COMPLET Si le pain s’affaisse pendant la durée de la cuisson, ajoutez 1 ou 1½ cuillers à soupe de gluten de blé vital à la recette pour les
22 PAINS DOUX Pour la totalité des recettes ci-dessous, suivez ces conseils généraux. Les pains ci-dessous devraient être cuits sur le réglage 6, «
23 PÂTE Pour la totalité des recettes suivantes, veuillez suivre ces conseils généraux. Les pains suivants devraient être cuits sur le réglage 7, «
24 Petits Pains Simples Pain de 1.5 livres (.68kg) INGREDIENTS ¾ tasse + 1 cuiller à soupe Eau, 80° F 3 cuillers à soupe Beurre ou margarine 3 tas
25 L5778C 03/10 West Bend®, une Marque de Focus Electrics, LLC. Imprimé en Chine GARANTIE DU PRODUIT Garantie limitée d’1 an de l’apparei
5 MENU SELECTIONS Menu 1: “BASIC” for white, rye, potato, egg, garlic and similar breads. The “BASIC” setting can be used for almost any bread reci
2010 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. www.focuselectrics.com MÁQUINA DE HACER PAN HI-RISE™ Manual de instrucciones Registre éste y
2 PRECAUCIONES IMPORTANTES Para evitar lesiones personales o daños materiales, lea y acate todas las instrucciones y advertencias. Al utilizarse arte
3 • Coloque la Máquina de Hacer Pan sobre una almohadilla térmica, trébedes u otra superficie protectora contra el calor. Cuando la Máquina de Hace
4 PANEL DE CONTROL Y LAS FUNCIONES Pantalla LCD: La pantalla indica cuando el artefacto está listo para usarse. Cuando el artefacto se enchufa por
5 Botón “TIME” (tiempo): El “TIME” botón (tiempo) es usado para fijar un tiempo retrasado de finalización del programa. Sólo los siguientes programas
6 Menú 5: “WHOLEWHEAT” (trigo integral) para los panes que contienen 50 % o más de trigo integral, trigo rajado, trigo de suero y similares. Menú 6:
7 CONOZCA LOS INGREDIENTES Y MÍDALOS CON EXACTITUD Aunque la preparación de pan parezca sumamente básica, esto es una ciencia y las proporciones de l
8 regular puede agriarse si se deja a la temperatura ambiente durante varias horas. Use agua tibia, alrededor de 27-32°C (80-90°F). No use agua por
9 AJUSTAR LA MASA: No apague la máquina de hacer pan para ajustar la masa, y verifique la condición de la misma tocándola y viéndola durante el ciclo
10 líquidos primero, luego la mantequilla o margarina, después los ingredientes secos y finalmente la levadura. Para los mejores resultados nivele l
6 Over-temp Error: If the display shows “H H H” after the program has been started, it means that the temperature inside of bread pan is too high. Yo
11 3. Continúe hasta que haya personalizado todos los ajustes. Pulse “START/STOP” (iniciar/parar) para salir de la programación, y luego presiónelo
12 GUÍA DE SOLUCIÓN DE PROBLEMAS Analice los Siguientes Problemas, Sus Causas Posibles y Soluciones. TAMAÑO Y FORMA DEL PAN Panes cortos. • Los pa
13 TEXTURA DEL PAN Textura pesada y densa • Demasiada harina – Mida la harina con precisión, nivelando la taza de medición. • No hay suficiente leva
14 PROBLEMAS DEL MOLDE PARA PAN No puede quitarse la paleta de amasar • Añada agua tibia al molde para pan y permita que la paleta de amasar quede e
15 RECETAS Las mezclas de pan preempacadas pueden usarse en su máquina de hacer pan. Simplemente siga las instrucciones dadas para la mezc
16 Pan de Nuez Barra de 1.0 Libra (.45kg) INGREDIENTES Barra de 2.5 Libras (1.1kg) ½ taza + 1 cda. Agua 80° F 1½ tazas + 1 cda. 1 Huevo 1 2 cdas
17 DE BAJO CONTENIDO DE CARBOHIDRATOS Y SIN GLUTEN Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Todos los panes de Bajo Conte
18 Pan sin Gluten de Limón y Semillas de Amapola Barra de 2.0 Libras (.91kg) INGREDIENTES 1 taza + 2 cdas. Agua, 80° F 3 Huevos* 4 cdas. Mantequi
19 Pan de Bajo Contenido de Carbohidratos Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES ¾ taza Agua, 80° F 1 Huevo 1 cda. Mantequilla o Margarina 1 cd
20 VARIACIONES DE SABOR DEL PAN DE NUEZ Nuez con Banana: Sustituya el aceite vegetal por ½ taza de mantequilla o margarina ablandada, cortada en pequ
7 making bread. Refrigerated milk may be warmed to 80-90°F (27-32°C) however do not overheat (above 100°F, 38°C) as this could affect the yeast acti
21 TRIGO INTEGRAL (“WHOLEWHEAT”) Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Estas deberán ser horneadas con el ajuste 5, “W
22 DULCE (“SWEET”) Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 6, “
23 MASA (“DOUGH”) Para todas las recetas a continuación, siga estas pautas generales. Los panes siguientes deberán ser horneados con el ajuste 7, “D
24 Bolillos de Pan Básicos/Palitos de Pan Barra de 1.5 Libras (.68kg) INGREDIENTES ¾ taza + 1 cda. Agua, 80° F 3 cdas. Mantequilla o Margarina 3 t
25 L5778C 03/10 West Bend®, una Marca de Focus Electrics, LLC. Impreso en China GARANTÍA DEL PRODUCTO Garantía limitada de 1 año del a
NOTES / NOTES / NOTAS
8 SPECIAL NOTE ON CINNAMON AND GARLIC: Adding too much cinnamon or garlic can affect the texture and size of the loaf obtained. Cinnamon c
9 4. Plug the breadmaker cord into a 120 volt, AC electrical outlet ONLY. 5. Use the “MENU” button to select the desired program menu. 6. Use the
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